Τρίτη 1 Ιουλίου 2008

Άντε και του χρόνου...

Καταρχήν Καλό Μήνα !
Το ΣΚ που μας πέρασε, γράφτηκε ιστορία !

Ύστερα από 2 συναπτά έτη, χωρίς να βρέξω την απολλώνια (τρομάρα μου!) κορμάρα μου έκανα μπάνιο.......... στη θάλασσα. Και 2 φορές μάλιστα. Εως τώρα, δυστυχώς λόγω δουλειάς, σε περίπτωση που μπορούσα να ξεφύγω καμιά ωρίτσα από το μαγαζί, προτιμούσα να πάω για ύπνο στο σπίτι παρά για πλάτσα πλούτσα στην παραλία. Αλλά κάλιο αργά παρα ποτέ. Κι εδώ θυμάμαι μια σύντομη ιστορία από τα παλιά....

Τουρίστας έρχεται και μου λέει :

- Ωραία είναι εδώ. Καθαρός αέρας, καθαρή θάλασσα, άρχοντας είσαι !
- Αν κάνεις διακοπές καλά είναι, αλλά αν δουλεύεις όλη μέρα δεν είναι και τόσο παραμυθένια, του λέω.
- Άντε ρε Έλληνα, όλο στην κλάψα και την αχαριστία. Ζείς στον παράδεισο και δεν το εκτιμάς. Τι ανάγκη έχεις εσύ ρε ? Τα φραγκάκια σου τα κονομάς, την παραλία την έχεις δίπλα και πάλι μεσα στο παράπονο, μου λέει εκνευρισμένος.
- Την παραλία την έχω δίπλα, αλλά δυστυχώς τη θάλασσα την βλέπω από το μπαλκόνι! Μπάνιο κάνω κάθε μέρα, αλλά δυστυχώς στο σπίτι μου !
- Τι μας λες τωρα ρε ΜΠΛΑ ΜΠΛΑ ΜΠΛΑ ΜΠΛΑ και άλλα τόσα ΜΠΛΑ στα οποία δεν έδωσα σημασία καθώς έφευγε και μιλούσε μόνος του.

Άντε να του εξηγήσεις τώρα....

Καλές βουτιές στους αδειούχους του Ιουλίου !

9 σχόλια:

Mastoras είπε...

Σαν να μας λέει ότι οι σουβλατζήδες τρώνε κάθε μέρα γύρο επειδή τον έχουν μπροστά τους...πάντως έχει λίγο καιρό που διαβάζω το blog σου και πιστεύω πως είσαι απο τα πιο ήρεμα άτομα στον πλανήτη...εγώ θα είχα διαολοστείλει πολλούς.Αλλά μετά θα μου πεις όταν είναι η δουλεία σου κάνεις τον χαζό και δεν λες τίποτα.

Καλό μήνα να έχουμε

moyratos είπε...

Άρε Σάκη. Έπρεπε να του πεις κάνω μπάνια αλλά δεν μαυρίζω!!! (και από μέσα σου γιατί κάνω βράδυ στο σπίτι!!!)

Τι να πείς ... Και γω τα ίδια λέω μερικές φορές ... Απλά πιστεύω ότι όσοι έχουν δουλειές σε παραθαλάσσια μέρη έχουν την ευκαιρία για μια βουτιά αλλά σκέφτονται από την άλλη και τον συνολικό χρόνο που θα χάσουν από το μαγαζί!!!! Τι να πεις....

Καλό μήνα και καλές βουτιές

Γιώργος είπε...

καλο μηνα!!!
οντως υπαρχουν και τετοιες περιπτωσεις....εχει ο ελληνας γενικα τη συνηθεια να γκρινιαζει!

το ξ στο πληκτρολογιο ειναι σπασμενο και εγραφα με σκοπο να το αλλαξω αργοτερα με virtual keyboard:) απλα το ξεχασα:)

kikop80 είπε...

Καλημέρα και καλό μήνα!
Κανείς δεν καταλαβαίνει τη δουλειά του άλλου.
Όλοι θεωρούμε ιδανικές δουλειές τις δουλειές άλλων χωρίς να βλέπουμε τα άσχημα γιατί δεν τα΄χουμε ζήσει!
Το αντίθετο συμβαίνει με εκείνους που θεωρούν καλή τη δική μας δουλειά!!!
Τέλος υπάρχει η ειδική κατηγορία (άνευ συναγωνισμου) του χαζοβιόλη τουρίστα που λέει Μ@@@ες και σε φορτώνει στα καλά καθούμενα!
Υπομονή!
Καλό βράδυ!

Acro είπε...

Eμένα μου θύμισες αυτομάτως όλους αυτούς που μπαίνουν στο ταξί και λένε "Αααα καλά την έχεις εσύ εδώ μέσα με τον κλιματισμό". Δηλαδή θα έπρεπε να λιώνω στους 50+ βαθμούς που ανεβάζει το θερμοκήπιο του αυτοκινήτου για να μη ζηλεύουν; Στο κάτω κάτω, κι αυτοί για όσο είναι επιβάτες...κλιματίζονται.
Πραγματικά πάντως, ο "τουρίστας" σε ένα μέρος δεν καταλαβαίνει τον εργαζόμενο εκεί. Έχω φίλους που τα καλοκαίρια πήγαιναν στα νησιά για δουλειά σε μπαρ, εστιατόρια κλπ, και πάθαιναν ακριβώς ό,τι κι εσύ. Τη θάλασσα μόνο ως φόντο στον ορίζοντα πίσω από το μαγαζί που δούλευαν όλη μέρα την έβλεπαν. Και την ώρα που είχαν ελεύθερη την είχαν για ξεκούραση. Γιατί άντε πήγαινε για μπάνιο, εξαντλήσου, και μετά χτύπα 12 ώρες στο πόδι σερβίροντας. No way. Καλύτερα για ύπνο.

Μαίρη είπε...

Τι λες να μου κάνεις παρέα το χειμώνα για κανένα ψαροτούφεκο ??

καιρός να αρχίσεις χειμερινές δραστηριότητες ¨:p :D

Ανώνυμος είπε...

den me ton estiles pio kato na ton pari o diaolos ixa ke neura xtes :P

Takis Varatzas είπε...

Μαιρη τον χειμώνα προτείνω αν χτυπήσεις τίποτα καλό (χταποδάκι κι ετσι) εγώ να φέρω ζευγαράκια(ρετσινα-κολα), ο Κρις την τέχνη του σεφ κι ο Φεος το τζάκι στο μπάρα.... Μόνο έτσι θα πάω κοντά στη θάλασσα χειμωνιάτικα...

moyratos είπε...

xaaxaxaxxa
xaxaxaxa
xaxaxaxa

Κοίτα οι ρετσίνες να είναι George Michael (σσ Μιχάλης Γεωργιάδης) και τα άλλα νο προμπλέμο!!!

Ευχαριστώ και για την εμπιστοσύνη προς εμέ!!!!