Πέμπτη 28 Μαΐου 2009

ΜΠΑΤΕ ΣΚΥΛΟΙ ΑΛΕΣΤΕ...

Τι θα γίνει ρε παιδιά με τις διαρρήξεις και τις κλοπές των καταστημάτων?

Δυστυχώς χθες το βράδυ άλλο ένα περιστατικό ήρθε να χειροτερέψει την κατάσταση. Σε μαγαζί συναδέλφου μέσα στο χωριό του Νέου Μαρμαρά Χαλκιδικής μπήκαν, έκλεψαν, ρήμαξαν κι έφυγαν σαν κύριοι. Και ήταν η δεύτερη φορά για αυτόν μέσα στο 2009. Όλα τα στοιχεία δείχνουν ότι πρόκειται για τα ίδια άτομα. Και το χειρότερο από όλα είναι ότι λίγο πολύ, όλοι εδώ στην τοπική κοινωνία τους γνωρίζουμε...

Τελικά έχουμε αστυνομία ή δεν έχουμε?

Να θυμήσω ότι προς το τέλος του 2008, είχε συμβεί το ίδιο και στο δικό μας κατάστημα. Από τότε και μέχρι τώρα οι κλοπές συνεχίζονται σε σχεδόν εβδομαδιαίο ρυθμό! Αφού να φανταστείτε οτι ανάμεσα στους επαγγελματίες της τοπικής αγοράς κυκλοφορεί το αστείο "Εσένα δεν σε έκλεψαν ακόμα?"

Πλησιάζει και το καλοκαίρι και θέλουμε και τουρισμό! Να ξυπνήσουν οι άνθρωποι που ήρθαν να κάνουν τις διακοπές τους και να διαπιστώσουν ότι τους λείπουν τα πάντα. Μέχρι εκεί θα φτάσουμε....

ΞΕΡΕΤΕ ΠΟΙΟΙ ΕΙΝΑΙ! ΜΑΖΕΨΤΕ ΤΟΥΣ!

2 σχόλια:

γυάλινο δάκρυ είπε...

Kι αυτούς που είχαν μπει μέσα στο σπίτι μας στη Χαλκιδική την ώρα που κοιμόμασταν και γνωρίζαμε όλοι ποιοι ήταν γιατί τότε θέριζαν οι διαρρήξεις, δεν τους έπιασαν. Τους βλέπουμε ακόμα να κυκλοφορύν ελεύθεροι και να δουλεύουν (τον κόσμο).
Οπότε η πιο συνηθισμένη δικαιολογία είναι ότι δεν υπάρχουν έμπρακτες αποδείξεις (ακόμα κι αν υπάρχουν).
Κάμερα στα μαγαζιά έχετε; Συναγερμό που να συνδέεται και να ειδοποιεί τηλεφωνικώς εσάς στα σπίτια σας, την αστυνομία (μην περιμένετε απ αυτήν να ρθει όμως), τους σεκιουριτάδες και γνωστούς; Εμείς βάλαμε τέτοιο και τη δεύτερη φορά που μπήκαν δεν πρόλαβαν να κλέψουν τίποτα. Μόνο έσπασαν μετά μανίας τον πίνακα και τα φωτοκύτταρα του συναγερμού επειδή νόμιζαν πως είναι απ'αυτούς που απλά χτυπάνε για φασαρία, αλλά ήταν ήδη πολύ αργά γιατί είχαμε ειδοποιηθεί.

moyratos είπε...

Άστα να πάνε με τις διαρρήξεις!!!

Που θα πάει αυτό το πράγμα?

Μάλλον πρέπει το χωριό να οργανωθεί με περιπολίες και σύντομα βλέπω να παίρνουμε τον νόμο στα χέρια μας!!!

Ά ρε Μαρμαρά!!!! Σικάγο έγινες!!!