Τρίτη 13 Ιανουαρίου 2009

Σεισμός !!!

Κάτω από τα πόδια μας, στα έγκατα της Γης, πρέπει να γίνεται μεγάλο πάρτυ ! Που και που, μας κουνάει και από λίγο λες και όλα τα subwoofer των club της ΙΒΙΖΑ εγκαταστάθηκαν στις πλάκες της Γης! Γνωρίζω βέβαια ότι είμαστε σε μια σεισμογενή χώρα (φαίνεται άλλωστε κι από το πόσα νησιά έχουμε) αλλά τώρα τελευταία έχει γίνει σχεδόν καθημερινό φαινόμενο.

Σήμερα λοιπόν, γύρω στις 2 το μεσημέρι είχαμε ακόμα ένα σεισμό, μόνο που μας ταρακούνησε για τα καλά ! Η δόνηση κράτησε αρκετά, γύρω στα 10 δευτερόλεπτα και σύμφωνα με το Ευρωπαϊκό-Μεσογειακό Σεισμολογικό Κέντρο (http://www.emsc-csem.org) ήταν της τάξεως των 4.5 βαθμών της κλίμακας Ρίχτερ και (ευτυχώς!) είχε βάθος 8χλμ.

Το αστείο της υπόθεσης ? Ανακάλυψα ότι μάλλον έχω ικανότητες ζογκλέρ καθώς έτυχε εκείνη την ώρα να περνάω δίπλα από το ράφι με τα πότά και έπιασα στον αέρα 3 μπουκάλια ουίσκυ, από τα οποία (μιας και στη Σκωτία δεν ξέρουν και πολλά από σεισμούς) μάλλον τρομοκρατήθηκε ο Γιαννάκης ο Περιπατητής και γλύστρισε από το ράφι, κάνοντας βουτιά θανάτου στο πάτωμα !!!

Πάω να φτιάξω ένα κοκτέϊλ (ΕARTHQUAKE ή ΚΑΜΙΚΑΖE) και συνεχίζω την δουλειά....

υ.γ. Κατά ένα περίεργο τρόπο, μετά από παρατήρηση μου στο site του σεισμολογικού κέντρου που ανέφερα παραπάνω, σεισμικές δονήσεις συμβαίνουν επι τω πλείστων σε όλες τις χώρες που έχουν να κάνουν με αποστολή όπλων προς την εμπόλεμη ζώνη Γάζας-Ισραήλ. Λέτε να ήρθε η ώρα της Θείας δίκης? ;-)

STOP THE WAR .. N O W !!!

10 σχόλια:

AA είπε...

Ποιός σεισμός;;; Ο METROπόντικας είναι, κοιτάξτε να συνηθίσετε...θα σας κουνάει συχνά :-)

Takis Varatzas είπε...

@ΑΑ Το μοναδικό ΜΕTRO που βρίσκεται στην περιοχή είναι ένα club στο γειτονικό χωριό του Αγιού Νικολάου.... Αν υποψιαστώ οτι θα δω μετροπόντικα στη Σιθωνία... θα πέθάνω !!! (10 Μικροί Μήτσοι).

AA είπε...

"(10 Μικροί Μήτσοι)."
ΠΟΥ'ΝΤΟΙ!;!;!;! :-D :-D

the monkeys είπε...

Και στην Πάτρα είχε πριν 3 μερούλες σεισμό ο οποίος διήρκησε, αλλά να μου πεις εδώ κουνιόμαστε συχνά...

γυάλινο δάκρυ είπε...

Αυτό έγινε αισθητό και στη Θεσσαλονίκη; Γιατί κουνήθηκε εκείνη την ώρα το γραφείο και η καρέκλα μου, αλλά κανείς άλλος μες στο σπίτι δεν έδωσε σημασία.

Takis Varatzas είπε...

Έγινε στη θάλασσα ανάμεσα στο πρώτο και δεύτερο πόδι ! Αν μένεις παραλία ίσως και να σε κούνησε.... Εκτός κι αν περνούσε καμιά χοντρή γειτόνισσα με ψώνια εκείνη την ώρα...

thamnos είπε...

Σεισμός! Τι ωραία που ήταν το '81 που κοιμόμασταν στα πάρκα... και ήμασταν και πραγματικά πιστιρίκια...
Πιάσε ένα Martini Coctail :)

Takis Varatzas είπε...

@thamnos Έφτασεϊιιιιιι !

ασημωνης είπε...

Πρεπει να ειναι το ιδιο ρηγμα που επηρεαζει και μας στην Βολβη...
Καλο ΣΚ Τακη

Takis Varatzas είπε...

@ΑΣΗΜΩΝΗΣ Ίσως φίλος. Καλο ΣΚ επίσης...