Τρίτη 17 Μαρτίου 2009

Κι όμως είμ' ακόμα εδώ !!!

Α ρε το ξέχασα το Blogάκι μου... λίγο το ότι δεν έγινε και κάτι το ιδιαίτερο αυτές τις μέρες, λίγο κάποιες νέες επαγγελματικές υποχρεώσεις, σε χώρο ελαφρώς άσχετο με αυτό του παντοπωλείου, το παράτησα το καημένο.

Λοιπόoooν....εδώ είμαι παιδιά ! Δεν έπαθα τίποτα. Και πάνω απ'όλα...

ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ

Ευχαριστώ για τα μυνήματα που στείλατε και το ενδιαφέρον που δείξατε κάποιοι από τους αναγνώστες. Γνωρίζετε εσείς ποιοι είστε (να μην λέω ονόματα).

Λοιπόν το σταματάω εδώ, γιατί αρχίζω κι ακούγομαι σαν πολιτικός (μπλιαχ).

Coming back soon....

υ.γ. Αν μπήκατε στον κόπο να διαβάσετε το post, κάντε και μια επίσκεψη στις παρακάτω σελίδες για να μου πείτε την γνώμη σας. Έβαλα κι εγώ ένα χεράκι στην κατασκευή τους.

Το Λιμανάκι

Hotel Areti

3 σχόλια:

γυάλινο δάκρυ είπε...

Καλησπέρα!
Τις είδα τις σελίδες, αυτή με το ξενοδοχείο μ'άρεσε περισσότερο. Έχει ωραίο φόντο με θάλασσα. Πιστεύω πως στο εστιατόριο-ψαροταβέρνα χρειάζονται περισσότερες φωτογραφίες από την κουζίνα (ειδικά αυτές οι γαριδομακαρονάδες που ανέφεραν, αχ..!)
Τελευταία οι περισσότεροι αγαπημένοι μου bloggers γράφετε 1-2 φορές το μήνα, οπότε έχω συνηθίσει :-Ρ Αλλά εντάξει, το μπλογκ είναι ένα μέσο ψυχαγωγίας, δεν μπορούμε να αφήνουμε τις υποχρεώσεις μας γι'αυτό!

ασημωνης είπε...

Σε χτυπησε η κριση Τακη μου και ψαχνουμε για δευτερη δουλεια;;; Τι να κανεις;
Ομορφες οι σελιδες

Takis Varatzas είπε...

Ειναι και κανείς που δεν τον έχει επηρεάσει αυτή η κρίση ? Όσο για την δεύτερη δουλειά υπάρχει εδώ και αρκετό καιρό φίλε μου.. Ευτυχώς που ακολουθούμε το ρητό "Των φρονίμων τα παιδιά πριν πεινάσουν μαγειρεύουν" ! Thanx...