Κυριακή 18 Μαΐου 2008

Ο εξαρτημένος Γερμανός !

Κυριακή σήμερα και λόγω έναρξης καλοκαιρινής περιόδου είμαστε εδώ για να εξυπηρετήσουμε όλους αυτούς που μπορεί να ξέμειναν από κάτι το Σάββατο και γενικώς σε όσους δεν έχουν ιδέα τι σημαίνει ωράριο καταστημάτων επειδή κάνουν διακοπές.

Ένας από αυτούς Γερμανικής καταγωγής, σταματάει με ποδήλατο έξω από το μαγαζί.
Ο τύπος πρέπει να είναι fan της ποδηλασίας γιατί ήταν εξοπλισμένος με κράνος, στολή, ειδικά παπούτσια και δεν συμμαζεύεται.

Κατεβαίνει από το ποδήλατο και μέσα σε 3 δευτερόλεπτα διανύει απόσταση 20 μέτρων από την είσοδο εώς το ταμείο, σκοντάφτει σε ένα σκαλοπατάκι (λέω πάει, σκοτώθηκε ο άνθρωπος) σηκώνεται σαν να μην συμβαίνει τίποτα και λαχανιασμένος με έκφραση Smigol από τον Άρχοντα των Δαχτυλιδιών (My precious!!!) με ρωτάει :

B E E R ? ? ?

Του κάνω νόημα σαν τροχονόμος ΕΥΘΕΙΑ και πάει τρέχοντας. Παίρνει ένα μεγάλο κουτάκι Amstel, το ανοίγει και πινωπερπατώντας έρχεται στο ταμείο.

Προς μεγάλη μου έκπληξή, αφήνει το άδειο(!) κουτάκι στον πάγκο του ταμείου (το ξετίναξε σε δευτερόλεπτα ο κροκόδειλος) και με ρωτάει:

Wie viel? (Πόσο κάνει?)

του λέω 1 ευρώ, με πληρώνει και επιστρέφει στο ποδήλατό του όχι τρέχοντας αλλά με ρυθμούς Θεσσαλονίκης (χαλαρααααααααααα).

Την πήρε κι αυτός τη δόση του, σκέφτομαι και αρχίζω τη συγγραφή του post που μόλις τελείωσε...

4 σχόλια:

Wire_n_Wood είπε...

Ti na peis...autoi thn mpura thn exoun san nero. Twra pws katafere na sunduasei podhlato me mpura, musthrio!

Μαίρη είπε...

xik

moyratos είπε...

Βασικά πιστεύω πως ήθελε να πάει για ντόπινγκ κοντρόλ μετά από εσένα και δεν του ερχόταν το κατούρημα!!!!

Είναι μια επιστημονική εξήγηση ...

Αλλά και από την άλλη, αυτοί (όπως λέει και ένας "φίλος") το νερό το έχουν μόνο για να πλένονται οπότε μάλλον διψούσε και δεν ήθελε πλύσιμο!!!

Ανώνυμος είπε...

pos de pire ke 1 lukaniko na strosi ke to stomaxi tu :P