Πέμπτη 11 Δεκεμβρίου 2008

Άλλοι θέλουν πυροβόλημα ....

Χθες το μεσημέρι και μέσα στην ησυχία και το κρύο (μπρρρρρρρρρ!!!) σταματάει ολοκαίνουρια BMW X5 καραφτιαγμένη (με πλαινά, 4 εξατμίσεις, τεράστιες ζάντες κτλ) και κατεβαίνει ένας τύπος, πάνω κάτω στα 30, ντυμένος στην τρίχα. Μπαίνει μέσα και με ρωτάει:

- Μήπως έχεις παραμάνες ρε φιλαράκι ?
- Κάτι θα βρούμε, του λέω.
- Κοίτα... αν δεν ξέρεις, αυτά τα βάζουν μαζί με τις καρφίτσες, βελόνες, κλωστές και τέτοια, μου λέει λες και μιλούσε σε κάνα λαθρομετανάστη που μόλις πάτησε το πόδι του στην Ελλάδα.
- 20 χρόνια είμαι εδώ μέσα φίλε μου. Άσε με να γνωρίζω καλύτερα για το που είναι. Τι μέγεθος θα ήθελες ? Έχει μικρές, μεσαίες, μεγάλες....
- Καλά ειναι τρόπος συμπεριφοράς σε πελάτη αυτός? , μου λέει.
- Δηλάδή ? Τι σε πείραξε ? Είναι κάτι που θα έπρεπε να πειράξει κι εμένα μήπως? ,τον ρωτάω....

Δεν λέει τίποτα ο τύπος. Διαλέγει μία, την παίρνει (την παραμάνα ντε !) και γυρνάει να φύγει χωρίς να πει τίποτα.

- Συγγνώμη... αλλά που πας ? , του φωνάζω.
- Τι ? Θες και λεφτά ? Άντε ρε φύγε από δω πέρα, μου λέει και πέταξε κάτι έξω στην αυλή. Έβαλε μπρος νευριασμένος, πήγε να σπινιάρει αλλά δεν μπόρεσε (έχει και antispin η μπέμπα, καραμήτροοοοο) και την έκανε...

Από περιέργεια πήγα να δω τι πέταξε και ήταν ένα 50λεπτο...
Χρυσή την πλήρωσε την παραμάνα.
Τι να πεις?

Όσον αφορά τα γεγονότα των ημερών, δεν θα ήθελα να πω τίποτα άλλο παρά το ότι...

Πρώτον: Με το να καταστρέφεις την περιουσία του άλλου και να πετάς μολοτοφ, καδρόνια και πέτρες στα μαγαζιά και στους αστυνομικούς (που ανήκουν κι αυτοί στη γενιά των 700 ευρώ) δεν λύνεται τίποτα.

Δεύτερον: Με το να αφήνεις τους Απρόσωπους Κουκουλοφόρους να καταστρέφουν και να δέρνεις πιτσιρίκια 12-13 ετών σίγουρα δεν πετυχαίνεις κάτι.

Τρίτον και κυριότερο :

ΔΕΝ ΣΗΚΩΝΟΥΝ ΤΟ ΟΠΛΟ ΓΙΑ ΠΛΑΚΑ ,
ΙΣΩΣ ΝΑ 'ΤΑΝ ΚΙ Ο ΓΙΟΣ ΣΟΥ , Μ*#^$&Α !!!

7 σχόλια:

γυάλινο δάκρυ είπε...

Συμφωνώ μαζί σου απόλυτα στα τελευταία που λες για τα γεγονότα.

Στην περίπτωση με το κωλόψωνο που περιγράφεις, όπλο δε θα σήκωνα, αλλά μία κλοτσιά στον πισινό θα ήθελα να του δώσω ευχαρίστως, για να μάθει να φέρεται ο πούστης, δεν είναι οι άλλοι δούλοι του και κατώτεροι.

Takis Varatzas είπε...

@γυάλινο δάκρυ Πάντα ευγενική και με τακτ !!! Χαχααχαχα.. By the way Μήπως έχεις απενεργοποιήσει τα σχόλια από το blog ???

γυάλινο δάκρυ είπε...

Δεν χρειάζεται πάντα και παντού η ευγένεια, γιατί μερικοί θέλουν φοβέρα για να καταλάβουν..

Ναι, τα απενεργοποίησα στα 2 τελευταία ποστ μονο γιατί ήταν λίγα λεπτά τα θέματα και δεν ήθελα να καταλήξει το blog μου σαν αυτά που αναφέρω στο ποστ.. Αν θέλεις να αφήσεις κάποιο σχόλιο μπορείς σε κάποιο προηγούμενο ποστ. Θα το δω.

thamnos είπε...

Η ευγένεια είναι αρετή φίλε και δεν πάει μαζί με το κουστούμι και την "μπέμπα", και μόνο που πέταξε το πενηντάλεπτο κάτω είναι άξεστος και 3μάλακας. Σίγουρα του αξίζουν κλωτσιές και τουλάχιστον την ίδια συμπεριφορά.

Takis Varatzas είπε...

@γυάλινο δάκρυ Οκ .. εγώ νόμιζα ότι ίσως τα είχες απενεργοποιήσει καταλάθος... Take care and don't cry !

@thamnos Ξέρω και τύπους με κουστούμια και μπέμπες που έφαγαν τη ζωή τους για να τα αποκτήσουν και είναι μια χαρά άνθρωποι. Αλλά κάτι παιδάκια του "μπαμπά" συνήθως έχουν τέτοια απαράδεκτη συμπεριφορά .... Anyway απ'όλα έχει ο μπαχτσες !

Ανώνυμος είπε...

migiagkixtos!!!!11 mi mu aptu tus kustumarismenus

spyros1000 είπε...

τι περιμενεις απο βλαμμενους αεργους νεοπλουτους??????