Παρασκευή 29 Αυγούστου 2008

Αδιάβροχο...

Να 'μαστε πάλι. Σιγά σιγά το καλοκαιράκι τελειώνει, οι τουρίστες λιγοστεύουν καθώς επιστρέφουν στην καθημερινότητα και οι αναρτήσεις στο "pantopoleio" θα είναι όλο και πιο συχνές. Πάμε σε κάτι που έγινε χθες...

Έρχεται ο Αγησίλαος. Όπου Αγησίλαος=οδηγός λεωφορείου σε ξενοδοχείο και εκτός αυτού ο άνθρωπος για όλες τις δουλειές. Με λίγα λόγια, για ότι χρειάζεται ο οποιοσδήποτε στο ξενοδοχείο, τρέεεεεεεεεχει ο Αγησίλαος. Μου λέει λοιπόν :

- Τάκη θα σου ζητήσω κάτι περίεργο σήμερα.
- Είμαι όλος αυτιά, του λέω.
- Μία γερμανίδα πελάτισσα του ξενοδοχείου μου ζήτησε να τις βρω....
- Για πες, για πες...
- Αδιάβροχα Pampers.
- Εντάξει δεν είναι περίεργο. Όλες οι πάνες είναι κάπως αδιάβροχες για να μην λερώνονται τα ρούχα και το υπόλοιπο σώμα του μωρού.
- Όχι δεν κατάλαβες καλά.....
- Δηλάδη ?
- Αυτή θέλει αδιάβροχο Pampers για να το φοράει το μωρό της μέσα στην θάλασσα και να μην περνάει το θαλασσινό νερό στο "πιπί" του μωρού. Δηλαδή θέλει να είναι μέσα-έξω αδιάβροχο.....

Δεν ξέρω αν υπάρχει κάποιος ιδιαίτερος λόγος όπως πρόβλημα υγείας κτλ για αυτό πάντως εγώ όσο θυμάμαι τον εαυτό μου 3-4 χρονών, έκανα και με μαγιό αλλά και ολόγυμνος (ουάου!!!) μπάνιο. Δεν με πείραξε σε κάτι (νομίζεις!)...

ΕΧΕΤΕ ΞΑΝΑΔΕΙ Η ΞΑΝΑΚΟΥΣΕΙ ΚΑΤΙ ΤΕΤΟΙΟ ?

Περιμένω απαντήσεις....

9 σχόλια:

Sourotiri είπε...

Ποιος ξερει τι μπορει να φανταζοταν για τις ελληνικες θαλασσες...

ασημωνης είπε...

Κι εδω που τα λεμε καποιες απο τις θαλασσες μας, τις βλεπεις και θες ....ολοσωμο αδιαβροχο.

γυάλινο δάκρυ είπε...

Χαχαχα! Αλλά δεν έχει και άδικο, έτσι όπως έχουν γίνει οι θάλασσές μας.. Γιατί δεν του αγόρασε κανένα ολόσωμο προφυλακτικό;!

Γιώργος είπε...

ας το χωνε σε μια σακουλα το μωρο...ελεος ρε σεις....
ειπαμε αλλα δεν ειναι τοσο τραγικα τα πραγματα στις παραλιες μας...
υπαρχουν χαλια και χαλια...
θελει προσοχη αλλα μην μπαινουμε και με αδιαβροχες στολες στη θαλασσα!

Saigon & Baygon Inc. είπε...

Και κάπου εδώ αρχίζει κανείς να παραλογίζεται και να αναρωτιέται...

Όταν η εν λόγω κυρία μπαίνει στη θάλασσα, το νερό δε διαπερνά το ύφασμα του μαγιό της? Μήπως πιστεύει ότι το υλικό που θα εμπόδιζε το νερό να έρθει σε επαφή με το σώμα της έχει ήδη εφευρεθεί, αλλά δεν της το λέμε για να τη σκανιάσουμε?
Η ίδια μπαίνει στη θάλασσα ή τη θεωρεί πολύ βρώμικη για τα δεδομένα της? Προφανώς μπαίνει, γιατί αλλιώς δε θα ζητούσε αδιάβροχη πάνα για το μωρό της.
Αν λοιπόν το παιδί είναι σε θέση να μπει στη θάλασσα, σημαίνει πως είναι ήδη τουλάχιστον κάποιων μηνών και έχει αναπτύξει στοιχειωδώς αντισώματα. Ή μήπως ισχύουν 2 μέτρα και 2 σταθμά, όπως αυτοί που στους 42 βαθμούς καύσωνα ντύνουν το μωρό τους με μάλλινο φανελάκι, ολόσωμο φορμάκι και κουβέρτα για να μην κρυώσει?
Και στο κάτω-κάτω, θα ήταν υγιεινό ένα υλικό παντελώς αδιάβροχο που δε θα επέτρεπε στο δέρμα να αναπνεύσει και θα ερχόταν σε άμεση επαφή με τα sensitive parts του μωρού?
Συμφωνώ με τον προλαλήσαντα Γιώργο, μια σακούλα (και δη σκουπιδιών) θα ήταν η ιδανική λύση. Ας βάλει μέσα το μωρό και ας σουρώσει τα κορδονάκια γύρω από το λαιμό του για να σφίξουν.
Εναλλακτικά, ας σκεφτεί σοβαρά το στεγνό καθάρισμα. Ασφαλές, και με κομψό φινίρισμα.

Saigon

Takis Varatzas είπε...

Συνεχίστε, μ'αρέσει !!!!

dr.SeenG είπε...

Μα...η αλμύρα της θάλασσας μόνο καλό κάνει. Τα καίει όλα...
Αλλά τι να ξέρει η Γερμανίδα; Σιγά τις θάλασσες που έχουν εκεί...

pinos είπε...

ισος στο εχοτερικο να ηπαρχι τετιο παμπερς
παντος αν σκευτης ποσο εχει μολινθι κ κοσμος απο τιν εποχει που εισουνα εσει πιτσιρικας εχει καποιο δεικο η τουριστρια.
εγο περισει κολισα μικιτα το γημαστηριο απο της ντουζιερες

Ανώνυμος είπε...

πρεπει να αποκατασταθει η αληθεια... οταν το μωρο είναι στη θάλασσα, μπορεί να του ξεφύγει τίποτα καφετί, αν με εννοείτε. Αρα πρέπει να φοράει πάνα για να μη σοκαριστούν οι υπολοιποι λουόμενοι. Η πάνα όμως αν είναι απο τις κλασσικες, θα τραβήξει τόσο νερό που θα διαλυθεί (μπορεί να τραβήξει μέχρι και ένα λίτρο!) άρα για να κάνει το μπάνιο του ήσυχα ένα βρέφος, μάλλον χρειάζεται αδιάβροχες πάνες. Το θέμα δεν ήταν (προφανώς) η μόλυνση απο την θάλασσα προς το μωρό αλλα απο το...μωρό προς τη θάλασσα!