Σάββατο 22 Νοεμβρίου 2008

Super market funny videos Part II

Όταν η Candid Camera συνδυάζεται με το Super Market ... έχει πλάκα !

Φριιιιιζ. Φριζ σ'λέου !!!



Κάποιος είναι.... πίσω σου !!!




You got to lick it....before you click it !!!




Καροτσάκι με μωρό ... μα τι μωρό !!!



Τελευταίο και καλύτερο. Απλά δείτε το....



Καλό ΣΚ !!!

Παρασκευή 14 Νοεμβρίου 2008

Beerfest !!!

Πολύ ησυχία αυτές τις μέρες ! Δεν γράφω τόσο καιρό γιατί απλά... δεν έχω τι να γράψω ! Ένας λόγος ακόμα είναι το ότι θέλω να κρατήσω την θεματολογία του blog σχετική μόνο με την επικεφαλίδα του και όχι αυτά που με απασχολούν γενικώς σαν άνθρωπο κτλ κτλ κτλ πλην ελαχίστων εξαιρέσεων όπου νιώθω πως τα 2 συνδέονται. Τέλοσπάντων, ας αφήσω την πρωινή μου φλυαρολογία κι ας πάμε σε κάτι που (επιτέλους) συνέβη χθες :

Εδώ και λίγες μέρες, κάθημερινά γύρω στις 4 η ώρα, έρχεται για ψώνια ένα συνεργείο αλβανών που εργάζεται σε μία νεοανεγειρόμενη οικοδομή. Χθες ήταν μία ξεχωριστή μέρα γι'αυτούς. Το έργο τελείωσε και στη θέση των σκυθρωπών και κουρασμένων προσώπων είδα χαρά και χαμόγελο. Αφού ψώνισαν κάτι ψιλά και μου είπαν ότι βλεπόμαστε μάλλον για τελευταία φορά γιατί η καινούρια δουλειά που ανέλαβαν είναι στην Κατερίνη, μου λέει ο μάστορας:

- Παλικάρι, σε πειράζει να κάτσουμε λίγο εξω στο πεζουλάκι να πιούμε μια μπύρα ?
- Όχι δεν υπάρχει πρόβλημα, του λέω.

Παίρνουν μία εξάδα μπύρες και κάθονται έξω. Στη συνέχεια ήρθαν και 1-2 άλλοι φίλοι τους και είπαν κι αυτοι να κεράσουν από μια μπύρα. Μετά ήρθαν κι άλλοι και άντε να κεράστουν από ακόμα μία για τον μάστορα, άντε και μια για τον υδραυλικό, άντε και μια για τον σοβατζή, ηλεκτρολόγο, μπετατζή, πλακατζή, γυψοσανιδά κτλ κτλ κτλ καταλήξαμε εδώ :



Ευτυχώς και πάρα τους φόβους μου για τυχόν έκτροπα (επειδή σε κάποα φάση οι τόνοι μεταξύ τους ανέβηκαν), μόλις άδειασε το ψυγείο από κρύες μπύρες, αποχώρησαν ειρηνικά. Άντε γεια μας....

Παρασκευή 7 Νοεμβρίου 2008

Που ' σουνα καλέ εχθές......

.. που σε πήρα 8 φορές και δεν ήσουνα εκεί

ΕΙΧΑ ΠΑΕΙ ΛΑΙΚΗ !

Χθες λοιπόν και στη συνηθισμένη μου εβδομαδιαία βόλτα στη τοπική λαική αγορά βλέπω έναν μπάρμπα που έχει ένα πάγκο με διάφορα πράγματα να με κοιτάει καθώς προχωρούσα.
Μόλις έφτασα σε κοντινή απόσταση μου λέει :

- Σε βλέπω κάθε εβδομάδα που έρχεσαι και ένα πράγμα έχω στο μυαλό μου. Αν ήμουν manager σου, θα σε είχα κάνει σίγουρα βουλευτή.

Τι εννοούσε ο λαικατζής ?